Her toplumun kendine özgü mutfak kültürü bulunmaktadır. Mutfak kültürünün oluşmasında doğal çevre ve geçmiş medeniyetler ile etkileşim etkili olmaktadır. Tarihi ve kültürel zenginliğinin yanı sıra, doğa güzellikleriyle de ön plana çıkan Hatay'da tarihi gibi mutfak kültürü de oldukça zengindir.
Kaliteli gelecek, kaliteli ve sürdürülebilir tarım sayesinde hayat bulur. Yerli üretim için kollarımızı sıvadığımız, kendi bahçemizdeki Nektarin ve Ceviz ağaçları iyi tarım uygulamalarından, organik tarım sertifikasyonuna girmiş kendi emeğimiz reçeller ile bir aile şirketidir NeoFarm.
Yaşamak ve yaşatmak ilkesini gelecek nesillere taşımak, doğru tarımla ürünlerin kalitesini bozmadan ürünlerimizi yapmak için meyvenin kalitesi çok önemlidir. Uygun büyüklük ve sertlik kontrol edilerek toplanan meyveler sandıklar içinde toplanır, güneşe maruz bırakılmadan saatler içinde işlenmeye başlanır.
Kültürümüzün zenginliğini taşıyan bir çok yöresel ürünüde aynı şekilde tamamen organik olarak üretiyoruz. Zeytinyağı,Nar Ekşisi çeşitli reçel ve marmelatları da üreterek çeşitlilik sağlıyoruz.
Hiçbir koruyucu,katkı maddesi içermeden sadece meyve ve şeker içerir.
Standart lezzetini koruduğumuz reçelleri sizlere ulaştırdığımız sürede titizlikle takibini yapıyor kalitesini ve doğallığını koruyoruz.
Tüketici Hattı/Consumer Hotline T.0544 179 07 07
www.neofarm.com.tr
facebook> neofarmantakya
instagram > neofarmantakya